Den sikre vej mod frihed og tryghed

Økonomisk Frihed er et stort begreb, men det åbenlyse spørgsmål er, hvordan opnår man det?

Vi i Økonomi Gruppen tror på handling, og vi mener at den rette handling, i dette tilfælde til at nå målet mod frihed og tryghed, er den Økonomiske Tryghedsplan.

Økonomisk Tryghedsplan
Hvad er en Økonomiske Tryghedsplan?

Helt konkret er det en strategi, som lægges i fællesskab med en rådgiver, med det formål at sikre dig en kapitalstærk fremtid.

Vi kalder det et program, og programmet bliver tilrettelagt og tilpasset hver enkelt individ. Sammen med en rådgiver kortlægges dine ønsker og visioner og der foretages en grundig og fyldestgørende gennemgang af din økonomi, og afslutningsvis lægges en plan, et program, for at realisere dine visioner ud fra din økonomiske formåen.

Således kan det munde ud i en strategi for at sikre dit barn en god start på livet med en investering, det kan være en pensionsinvestering, en økonomisk sikring til hverdagen eller en kombination af disse.

Reelt set er alle typer investeringer opbygget på samme måde, (se "De Vises Sten - Mursten") men den måde man planlægger løbetid, månedlige indbetalinger, m.m. forudsager at man står med tre forskellige produkter i slutfasen, enten børneopsparing, pensionsinvestering eller økonomisk sikring. Og hver af disse tre typer kan varieres og tilpasses til uendelighed, så de møder dine behov og ønsker.

Således illustreres investeringernes unikke fleksibilitet og tilpasningsevne. For formålet er at tilbyde en løsning der kan matche dine specifikke behov.

Det er dig som kunde, der er i centrum - ikke vores produkter.